Se hvordan du lager din fotobok her....

FRA KR 890

EKSKLUSIV FOTOBOK MED LAY FLAT FOTOSIDER

Dette er boken for deg som ønsker det beste, både av bildene dine og boken. Vi fremkaller dine bilder på ekte fotopapir og sidene monteres slik at de ligger helt flatt. Dette gjør at bildene dine kan utstilles på en fantastisk måte over flere sider. Til glede for deg og de rundt deg. 

Sidetittel

FRA KR 199

ENKLE FOTOBØKER FOR DIN MOBIL

Disse bøkene er tilpasset mobil. Du kan enten velge boken som spør etter 24 bilder, eller alternativ to som gir deg mulighet til å lage en fotobok på mellom 20-99 sider.

SLIK LAGER DU DIN FOTOBOK PÅ 1-2-3

Det er lurt å begynne med å laste opp bilder slik at du har disse tilgjengelig.

 

I programmet er det mulighet for å velge blant mange forskjellige sideoppsett foruten de som er lagt inn i boken. Dette gjør du ved å trykke på knappen Layout. Du vil også se at det ligger flere mapper med design under Layout. Du bytter ganske enkelt layout ved å dra det inn på bildet som vises.

I tillegg har du mulighet til å redigere tekst, legge til flere tekstfelt, velge skrifttyper og legge til bildebokser for flere bilder.

Som du ser i videoen, må du før eller senere registrere deg for å legge inn en bestilling.

CLOSE UP

 

Torget 4, 3256 Larvik

closeup@losdigital.no

Telefon: 975 38000

PRODUKTER OG TJENESTER

 

Bildefremkalling, forstørrelser, fotobøker, kalendere, veggbilder, bilde på aluminium, bilde på plexi, bilde på treplate, bilde på lerret, bilde på kapa, papirposter, plakater, storformat, konvolutter, dekorer, fototapet, skilt, visittkort, passfoto, trykksaker

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Vimeo - White Circle

Foto av Lise Reng og Line Loholt  © 2021 CLOSE UP - en del av LOS