top of page

HEGE BENEDICTE FOSSUM

Jeg er opprinnelig fra Hamar, men har bodd i Larvik de siste 22 årene. Jeg jobber til daglig som lærer i voksen-opplæringen, og jeg leder også en fotogruppe på Verket. 

 

Jeg har fotografert så lenge jeg kan huske, men de siste 10 årene har vært veldig aktiv. Jeg fotograferer helst fra nærmiljø rundt Larvik, og jeg har spesielt mange bilder fra Mølen og andre steder i Brunlanes. Jeg har også vært flere ganger på Svalbard for å fotografere. Når jeg fotograferer er jeg 100% konsentrert og jeg glemmer tid og sted. Jeg fotograferer helst alene, for å virkelig fordype meg i landskapet og motivene. Jeg kan bruke timer på finne riktig motiv og rette lys jeg ønsker på bildene mine. I naturen finner jeg en helt spesiell ro, fred og stillhet.  

 

Mitt mål er å vise skjønnheten i alt det skapte.

 

Jeg fotografere gjerne med lavt perspektiv da jeg synes man får fram mange flere detaljer og mer dybde i landskapsbildene.

Jeg har deltatt på flere  utstillinger, blant annet påskeutstillingen i Stavern, “Våre Kunstdager” på galleri Brown i Sandefjord, Lions høstutstilling i Tønsberg i 2019 og 2021. Bildene har også vært utstilt på CLOSE UP i Larvik.

Hege Benedicte Fossum.JPG

Bildene mine er i permanent utstilling på Rekkevik sykehjem - der 50% av salgssummen går til hygge for beboerne. Jeg leverer også årlig bilder som loddes ut til inntekt for ideelle organisasjoner og har også et eget galleri i hagen, der jeg har noen av mange bilder utstilt.

Om du ønsker å se flere av mine bilder på nett, eller hjemme hos meg er du velkommen til å ta kontakt;

https://hegebenedictefoto.no

foto@hegebenedictefossum.no

Klikk på bildene for å se større utgave i fotografens utsnitt.

bottom of page