FOTOGRAF LISE RENG

 

Min rastløshet og iver etter å være ute i naturen har bidratt til mange bilder. Resultatet av dette har jeg gleden av å presentere på CLOSE UP.

 

Jeg henter mye av min inspirasjon fra vår vakre natur som vi er omgitt av i Larvik. Kystlinjen fra Mølen i vest til Kjerringvik i øst. Vår vakre Bøkeskog, Vestmarka og Lågendalen er også flittig brukt til mine fotomotiv. Distriktet vårt har så mye å by på: vann, strand, fjell og skog. Et fugleliv og blomsterflora som jeg kan boltre meg i.

 

Jeg har vært frilansefotograf i Østlands-Posten og har også hatt noen foto oppdrag for VG. Pressefoto har gitt meg nye utfordringer til reportasjer, nyheter, sport og kultur.

 

Foto oppdrag som dåp, konfirmasjon, bryllup og lignende er også utrolig spennende og gøy. Jeg har ikke studio, så alle mine bilder blir til ved naturlig lys!

Siden 2013 har jeg hatt noen fotoutstillinger i distriktet: Teaterhuset Munken, Bøkekroa, Amfi, Nordbyen, Anvik Gård, Gamle Holjemskolen, Quality Hotel Grand Farris og Påskeutstilling i Leieren siden 2014.

Jeg er ansatt som kunderådgiver på CLOSE UP og fotograferingen er min hobby!

 

Ta gjerne kontakt:

closeup@losdigital.no    Tlf: 975 38 000

lisereng@lf-nett.no          Tlf: 957 99 997

 

Klikk på bildene for å se større utgave i fotografens utsnitt.

1/1

CLOSE UP

 

Torget 4, 3256 Larvik

closeup@losdigital.no

Telefon: 975 38000

PRODUKTER OG TJENESTER

 

Bildefremkalling, forstørrelser, fotobøker, kalendere, veggbilder, bilde på aluminium, bilde på plexi, bilde på treplate, bilde på lerret, bilde på kapa, papirposter, plakater, storformat, konvolutter, dekorer, fototapet, skilt, visittkort, passfoto, trykksaker

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Vimeo - White Circle

Foto av Lise Reng og Line Loholt  © 2021 CLOSE UP - en del av LOS