top of page

FOTOGRAF LISE RENG

 

Min rastløshet og iver etter å være ute i naturen har bidratt til mange bilder. Resultatet av dette har jeg gleden av å presentere på CLOSE UP.

 

Jeg henter mye av min inspirasjon fra vår vakre natur som vi er omgitt av i Larvik. Kystlinjen fra Mølen i vest til Kjerringvik i øst. Vår vakre Bøkeskog, Vestmarka og Lågendalen er også flittig brukt til mine fotomotiv. Distriktet vårt har så mye å by på: vann, strand, fjell og skog. Et fugleliv og blomsterflora som jeg kan boltre meg i.

 

Jeg har vært frilansefotograf i Østlands-Posten og har også hatt noen foto oppdrag for VG. Pressefoto har gitt meg nye utfordringer til reportasjer, nyheter, sport og kultur.

 

Foto oppdrag som dåp, konfirmasjon, bryllup og lignende er også utrolig spennende og gøy. Jeg har ikke studio, så alle mine bilder blir til ved naturlig lys!

Siden 2013 har jeg hatt noen fotoutstillinger i distriktet: Teaterhuset Munken, Bøkekroa, Amfi, Nordbyen, Anvik Gård, Gamle Holjemskolen, Quality Hotel Grand Farris og Påskeutstilling i Leieren siden 2014.

Jeg er ansatt som kunderådgiver på CLOSE UP og fotograferingen er min hobby!

 

Ta gjerne kontakt:

closeup@losdigital.no    Tlf: 975 38 000

post@lisereng.no            Tlf: 957 99 997

 

Klikk på bildene for å se større utgave i fotografens utsnitt.

bottom of page