top of page

For å få tilgang til din konto med fotobøker, logg inn med knappen

Fotobok fra Close Up

Velg mellom ferdig oppsett til få eller mange bilder, eller tilpass din bok akkurat slik du selv ønsker. For å lage vår mest eksklusive fotobok med Lay Flat og ekte fotopapir, må du bruke PC eller Mac. Men vi har også andre fotobøker tilpasset smarttelefoner.

Våre fotobøker trykkes hos oss i Larvik og kan hentes allerede få dager etter bestilling eller sendes hjem til deg.

FOTOBØKER /

LAG DIN EGEN FOTOBOK

Anker 1

VELG DIN TYPE  FOTOBOK

FRA KR 890

EKSKLUSIVE LAY FLAT FOTOBØKER

Dette er den aller beste utgaven av fotoboken og passer til til de fineste anledninger som bryllup, dåp, konfirmasjon eller annet som fortjener den beste kvaliteten. Boken bindes Lay Flat som betyr at bildene dine ligger perfekt over en dobbeltside i boken og gjør den til en drøm å bla i. Ikke noe av bildet blir borte i innbindingen.

 

Fotoboken din trykkes på ekte fotopapir med vår Canon DreamLabo som får det aller beste ut av bildene dine. Velg mellom semi-matt og gloss papir. Omslaget kan glansfolieres og store og små kan kose seg med boken i mange år.

Boken har et enkelt og elegant oppsett for 1-4 bilder pr side. Layouter er tilgjengelig for å tilpasse dine ønsker slik at du f.eks kan ha kun ett bilde pr side, eller du kan legge til flere bilder.

EKTE

FOTO

PAPIR

EKTE

FOTO

PAPIR

EKSKLUSIV FOTOBOK

Boken trykkes på ekte fotopapir av ypperste kvalitet som får det beste ut av bildene dine. Velg mellom semi-matt og gloss papir. Omslaget kan glansfolieres og store og små kan kose seg med boken i mange år.

FRA KR 549

VANLIG FOTOBOK

Standard fotobok på 170 g silk papir. Boken er av høy kvalitet og rommer helt opp til 100 sider.
Bildene dine bindes inn av et hardt omslag som du selv bestemmer utseende på med bilde og tekst.

FRA KR 249

ENKLE FOTOBØKER FOR MOBIL

Bøkene er tilpasset mobil. Velg mellom en bok på 20 sider, eller en med sideantall (20 - 99) basert på antall bilder du laster opp. 

 

Ved bruk av PC/Mac eller iPad har du større utvalg og bedre brukeropplevelse.

Anchor 2

Har du spørsmål angående fotobøker, ta kontakt med kundeservice@losdigital.no

bottom of page